MIELEN MOODI JA IHMISKOODI! Espoo 5.5.

65.00 sis alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus:

Tämä on tapahtuma, joka hyvin todennäköisesti muuttaa suhtautumisesi treenaamiseen ja avaa silmäsi sille tosiasialle, että et yksinkertaisesti voi jatkaa treenaamista perinteisin keinoin. Ellet sitten jääräpäisesti pitäydy saavuttamallasi tasolla.
Valmennuspäivä yhdistää mielikeho –järjestelmän fyysiset harjoitteet sekä kiinnostavan teorian fyysisten menetelmien taustalla. Valmennuksessa tulet takuuvarmasti tekemään sellaisia mentaalisia ja fyysisiä harjoitteita, joista et tiennyt, ja jotka voivat ratkaista ongelmasi kehityksessä. Emme puhu mielestä ja kehosta, koska kahtiajako näiden välillä vaan yksinkertaisesti on teennäinen. Jos et usko, niin tule paikalle!

Kouluttajat:

Mikko Paunonen, Zenhance

Mikko Paunonen on yksi maamme kokeneimmista henkilökohtaisista valmentajista, jonka valmennuksessa on vuosien saatossa ollut yksilöitä huippu-urheilumaailmasta aina kuntoilijoihin. Valmentajana hän on tunnettu tavastaan katsoa ihmiskehoa kokonaisvaltaisella tavalla, jossa yhdistyy niin itämaisen- kuin länsimaisen tieteen opit kuin toiminnallinen harjoittelu optimoimaan yksilön hyvinvointia ja suorituskykyä.

 

Lasse Seppänen, Huippumoodi

Lasse Seppänen on mentaalisen personal trainingin uranuurtaja, mentaalivalmentaja, tietokirjailija sekä kouluttaja, jonka intohimona on mielen harjoittaminen sekä mielikeho –järjestelmän syväymmärrys.

Paikka ja aika:
Tekniikantie 12, 02150 Espoo
Lauantaina 5.5.2018, aika 9.00-17.00

Sisältö:
Mieli-keho yhteys: mentaalinen näkökulma
Ihmiskoodi – juuret: Läpileikkaus siitä mistä hyvinvointi rakentuu ja miten lähestyä sitä kokonaisvaltaisella tavalla.
Ihmiskoodi – Kasvu: Liikkeen synty ja integraatiot: Luonnollisen liikkeen ja kehon aistijärjestelmien harjoittelu (käytännön harjoittelua)
Omien unelmien ja tavoitteiden mentaalinen sekä kehollinen ohjelmointi – walk to your goals!

Hinta: 65 € (sis. alv)/ osallistuja. Tapahtuma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujamäärä on rajattu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MIELEN MOODI JA IHMISKOODI! Espoo 5.5.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Show Buttons
Hide Buttons