Verkkokurssit

 

Kehotyyppinen ruokavalio ja harjoittelu

Kannustamme sinua kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja ruoka-aineita, jotta löydät itsellesi sopivimman ruokavalion Zenhancen tapaan. Minkä lautasmallin mukaan Zenhance kannustaa syömään? Mikä on sinulle sopivin ateriarytmi! Minkälaista harjoittelua joudut tekemään eri kehotyyppeinä, jotta saat lisää lihasmassaa tai pystyt tiputtamaan painoasi?

 

Hyvinvoinnin kulmakivet

Hyvinvoinnin kulmakivet verkkokurssilla otamme yhdessä ensimmäiset askeleesi kohti pysyvästi tervettä elämää. Se ei tarkoita jojo- diettaamista tai kalorien laskemista, vaan pysyvää hyvinvointia, jonka huomaat olotilastasi jo muutamassa päivässä.

Henkilökohtaiset valmennukset

 

Valmennukset

Huipputason valmentajat, jotka muokkaavat omaa hyvinvointiasi sinun ehdoillasi. Ravinto, liikunta, henkinen hyvinvointi ja lepo ovat todella tärkeitä osa-tekijöitä jokaisen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Valmennuksen avulla sukelletaan todella syvälle omaan hyvinvointiisi.

 

Etävalmennukset

Etävalmennus sopii kaikille ja sen toimivan systeemin avulla onkin mahdollista saavuttaa aivan mahtavia tuloksia samalla tavalla kuin live valmennuksessakin. Valmennuksessa syvennytään sinun omaan hyvinvointiisi todella syvälle, askel kerrallaan.

Luennot

 

Yrityksille

Luentojen avulla saat yritykseesi uutta energiaa, koska ihmisten tietoisuus omasta terveydestä ja hyvinvoinnista paranee, jonka seurauksena sairaspoissaolot vähenevät ja työmoraali nousee uusiin sfääreihin.

 

Yhdistyksille

Luennot on yksi parhaimmista tavoista saada usea eri ihminen samaan tilaan motivoimaan toisiaan terveempään muutokseen. Luennot käsittelevät kokonaisvaltaista hyvinvointia, ravinnon, liikunnan, stressin ja ajahallinnan sekä henkisenpuolen näkökulmista.

Show Buttons
Hide Buttons