Terve!

Sinun kannattaa lukea tämä viesti nyt, sillä kerron sinulle kuinka opit hallitsemaan stressiäsi, syömään oikein ja miten pääset eroon kaikennäköisistä pikku vaivoista - närästyksestä päänsärkyihin - pysyvästi! 

Jos haluat päästä lähemmäksi oikeaa terveyttä loppuelämäsi ajan, voit päästä osaksi 6 Hyvinvoinnin kulmakiveä - verkkokurssia.

Verkkokurssilla otamme yhdessä ensimmäiset askeleesi kohti pysyvää ja tervettä elämää. Se ei tarkoita jojo- diettaamista tai kalorien laskemista, vaan pysyvää hyvinvointia, jonka huomaat olotilastasi jo muutamassa päivässä.

Olemme koonneet perusasiat ravinnosta, levosta, treenistä ja yleisestä hyvinvoinnista yhteen pakettiin, niin että sinun ei enää tarvitse stressata omasta hyvinvoinnistasi ja siitä, mitä sinun tulisi syödä. Oikeilla askelmerkeillä muutos tapahtuu, kuin vahingossa.

Verkkokurssi ei ole kaikkia varten, mutta jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä on juuri sinulle suunniteltu:

 • Kärsit ajoittain päänsärystä, etkä oikein tiedä mistä se johtuu.
 • Aamulla ylös nouseminen on sinulle vaikeaa tai et herää virkeänä uuteen päivään.
 • Tiedät että sinun pitäisi syödä terveellisesti, mutta et vain saa muutosta aikaiseksi.
 • Verensokerisi vaihtelee ylös alas päivän mittaan.
 • Makean- suolan ja rasvan himo vaivaa.
 • Olet kiinnostunut terveellisestä hyvinvoinnista, etkä niinkään pussikeitto-dieteistä.
 • Ison ruokailun jälkeen sinua väsyttää, mikä heikentää työtehoasi ja mahdollisuuksia tehdä asioita, joista nautit.
 • Pahimmassa tapauksessa jojoilet tiukkojen kuurien ja repsahdusten välillä. Aineenvaihduntasi on mennyt kerta kerralta yhä enemmän sekaisin.

Haluamme verkkokurssille vain sellaisia henkilöitä, jotka tahtovat tosissaan poistaa nämä ongelmat elämästään ja päästä rennosti sellaiseen elämäntyyliin, joka tuo energiaa, terveyttä, itsevarmuutta, voimaa ja hyvinvointia elämääsi.

Hyvinvoinnin kulmakivet- verkkokurssilla pääset tutkiskelemaan itseäsi ja alat ymmärtämään, mistä se jatkuva väsymys ja päänsärky johtuvat. Samalla, kun alat ottamaan vastuuta omasta terveydestäsi, elämänilosi kasvaa kun hormonit tasapainottuvat. Saat elämästäsi enemmän irti.
Kun opettelet oikeita asioita, muutos tuntuu loppujen lopuksi vaivattomalta. Keskittymällä oikeisiin asioihin, et oikeastaan tarvitse tahdonvoimaa lähes ollenkaan. Tällöin kuurit, pikadieetit ja niskasta kiinni -ryhdistäytymiset jäävät turhiksi ja voit keskittyä muihin unelmiisi. 
Kyse ei ole pelkästään keskivartalostasi ja ulkonäöstä. Olet verkkokurssin jälkeen sama hieno ihminen kuin ennenkin mutta entistä energisempänä ja hyvinvoivampana. Onnistumisen kokemukset ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin ja itsevarmemmin muillakin elämän osa-alueilla. Asiakkaani kertovat tästä ilmiöstä kerta toisensa jälkeen. 

Tässä yhden 40- vuotiaan mies asiakkaan palaute.

”Eniten opin ravinnosta, oikeista raaka-aineista ja ravinnon merkityksestä tuloksiin.
Myöskin treenaamisen tuli paljon lisää ideoita ja oppia. Suosikkiasiani valmennuksessa oli motivoiva valmentaja sekä oman kehityksen näkeminen. Opin paljon. Olen valmennussuhteen jälkeenkin noudattanut ruokavaliota, ja treenannut ohjeiden mukaisesti.
Lepopäivät pidin sovitusti, vaikka virtaa olisi ollut välillä treenata vapaapäivinäkin.Olen myös rohkaissut muita kokeilemaan ruokavaliomuutosta ja yrittänyt innostaa ihmisiä liikkeelle.Tavoitteen saavuttamista vaikeutti flunssa ja se hankaloitti asiaa.Muuten oli helpohkoa koska motivaatio oli korkealla. Tällähetkellä olo on huomattavasti virkeämpi kuin aikaisemmin, myös itsetunto on kohonnut.
Todellakin jatkan samoilla ohjeilla. Olisi tyhmää palata takaisin vanhaan.”
- Pete

Verkkokurssin opeilla otat vastuun hyvinvoinnistasi pala kerrallaan ja syyllisyys itsesi laiminlyömisestä katoaa.

Verkkokurssilla opit:

 • Minkälainen vaikutus ajattelulla ja mielellämme on hyvinvointiimme?
 • Mikä ruokavaliossa on oleellista ja mihin asioihin ravitsemuksessa tulisi keskittyä?
 • Treenaamisen perusteet hyvinvoinnin kannalta. Ehkä se maksimi treeni ei olekkaan aina paikallaan?
 • Levon merkityksen ja sen miten opit kuuntelemaan ja kunnioittamaan kroppasi tarvetta levätä.
 • Mikä on nesteytyksen merkitys kehollemme, sekä mielellemme?
 • Minkälainen on luonnollinen ja optimaalinen hengitys?

Verkkokurssillamme on myös täysi 100% tyytyväisyystakuu!

Kaikilla palveluillamme Zenhancessa on täysi tyytyväisyys takuu, eli jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai palveluumme saat kaikki rahasi takaisin ilman selittelyjä!

Kyllä, haluan verkkokurssin nyt!

 

Verkkokurssille osallistuvat pääsevät ensimmäisten joukossa myös Zenhancen suljettuun Facebook ryhmään. Ryhmässä pääset jakamaan kokemuksia muiden verkkokurssin tilanneiden samanhenkisten ihmisten kanssa, sekä kysymään vinkkejä valmentajilta omaan hyvinvointiisi. Ryhmä takaa sen, että et jää haasteidesi kanssa yksin!

Hyötyjä jotka saat valmennuksesta:

 • Saat apua haasteisiisi, etkä ole enää yksin haasteidesi kanssa!
 • Sinulla on parempi mieli, kun et enää huolehdi turhan päiväisistä asioista, vaan osaat keskittyä oleelliseen!
 • Tunnet olevasi oman hyvinvointisi ohjauspuikoissa.
 • Koet olevasi matkalla kohti entistä terveempää ja onnellisempaa elämää
 • Ja mikä tärkeintä, opit nauttimaan matkasta!

Ja kuten jo aikaisemmin mainitsin verkkokurssilla on 100% tyytyväisyystakuu! 

Olemme niin varmoja verkkokurssimme laadusta, että haluamme antaa sinulle täyden rahat takaisin- takuun. Mikäli olet tyytymätön, voit laittaa meille sähköpostia milloin tahansa ja palautamme jokaikisen maksamasi euron takaisin.

Valmennuksen arvo:

Paljonko maksaisit siitä, että tuntisit olosi terveemmäksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan ennen?

Eräs asiakkaamme totesi, että voisi maksaa 5000 euroa siitä, että pääsisi pysyvästi hyvään kuntoon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti ylläpitää tällaista tilaa. Hän kertoi, että oli vuosien aikana käyttänytkin tolkuttomasti rahaa erilaisiin kokeiluihin. 

Dieetistä toiseen jojoilu vuosien ajan on eurojen ja terveyden hukkaan heittämistä. Niiden aiheuttamat aineenvaihdunnan vauriot vievät vielä enemmän aikaa, rahaa ja vaivannäköä, kun korjailet niitä lääkärien ja valmentajien kanssa. Tälle verkkokurssille osallistumalla vältät mahdollisten kuuriostosten haitat!

Me Zenhancen valmentajat olemme käyttäneet itsemme kouluttamiseen vuosien saatossa kymmeniä tuhansia euroja tai voi olla että sata tuhattakin on mennyt jo rikki, joista olemme poimineet ne tärkeimmät kultakimpaleet tähän valmennukseen. Verkkokurssin tarkoituksena on saada sinut tarttumaan siihen hyvinvoinnin punaiseen lankaan, jonka avulla luodaan kestävää hyvinvointia!

Tämän valmennuksen sisällön arvo:

 • Videomateriaali 49€
 • Kirjallinen materiaali 19€

Yhteensä 68 euroa!

 

Kun päätät lähteä nyt tähän pilottiryhmään mukaan saat verkkokurssin vain 9 eurolla! Voit maksaa verkkokurssin luottokortillasi tai verkkopankkitunnuksillasi, juuri niin kuin sinulle sopii.

Tilattuasi verkkokurssin saat tunnukset sähköpostiisi ja pääset heti materiaalin kimppuun jäsenalueellamme!

Kyllä, haluan tehdä fiksun päätöksen ja osallistua! Haluan verkkokurssin nyt!